De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne 2016:

Alle leden van de RAbobank die hun stem op ons hebben uitgebracht: HEEL ERG BEDANKT!!!
Er zijn 186 stemmen op het DGK uitgebracht, een vrijwel gelijk aantal t.o.v. het vorige jaar.

Financiële ondersteuning

Naast de vaste inkomsten uit de contributies van de leden worden voor het DGK ook belangrijke inkomsten gegenereerd uit giften van vrienden en bijdragen van sponsoren.

Ook organiseren de koorleden en hun partners acties om geld bijeen te brengen voor de activiteiten van het koor.

Het geven van concerten is namelijk een kostbare aangelegenheid, m.n. wanneer (semi) professionele solisten en musici worden ingehuurd.

Het koor is dan ook dankbaar dat zovele leden en niet-leden het DGK een warm hart toedragen en dit laten blijken door middel van hun inzet en/of financiële bijdrage!

De huidige sponsoren zijn:

Hoofdsponsor:

Co-sponsoren: